0737 234 555

Testimoniale *

Multe multumiri, apreciere si recunostinta intregii echipe de la VERTEBROMED, unde am gasit vindecarea durerii care ma afecta la fiecare pas. Este un cabinet modern, cu echipament care asigura o gama larga de proceduri terapeutice, iar atmosfera este placuta si prietenoasa.
Sub atenta indrumare a domnulul doctor Artur Donica, lucreaza o echipa de tineri specialisti cu multa daruire, indemanare, politete si rabdare.
Dupa o consultatie atenta, dl. doctor Artur Donica m-a asigurat ca prin complexul de proceduri dedicat afectiunii mele, ma voi recupera complet.
Mi-a insuflat multa incredere si urmand procedurile si tratamentul medicamentos recomandat, am ajuns la vindecare fara bisturiu.
Sunt o persoana activa, iar calitatea vietii e foarte importanta si mi-am propus sa revin periodic pentru intretinere.
Sunt foarte multumita de rezultate si recomand cabinetul Vertebromed asa cum si mie mi-a fost recomandat de un alt pacient multumit.
Unii aleg sa mearga la Gym, altii la Spa, eu aleg Vertebromed.
Cu recunostinta,
Carmen Seceleanu
Carmen Seceleanu 64 de ani (18/01/2019)
Am ales clinica Vertebromed din instinct si nu m-am inselat. Am intalnit aici un colectiv de profesionisti amabili, iar cu mainile lor “magice” si aparatura performanta au rezolvat problemele coloanei mele vertebrale. Pentru aceasta le multumesc si le sunt recunoscatoare.
G. Lungu 68 de ani (08/01/2019)
Recomand cu incredere tratamentele pentru coloana! Din propria experienta, dupa numai patru sedinte de chiroterapie, elongatii si acupunctura am simtit reale efecte pozitive, m-am simtit mult mai elastica, mai relaxata, pot spune chiar ca s-au remarcat si in atitudinea mea mai vesela si parca mai optimista.
Personalul este extrem de atent si prietenos si de fiecare data te intampina intr-o atmosfera calda si placuta, parca numai la doctor nu simti ca vii!
Ologeac Maria 22 de ani (08/12/2018)
Multumesc foarte mult intregii echipe medicale VERTEBROMED si domnului Doctor Donica pentru tot ajutorul fizic si psihologic, cu tratamente, proceduri si sfaturi foarte utile. Ma simt recuperata cu adevarat, refacuta si cu multa incredere in mentinerea sanatatii.
Doresc echipei VERTEBROMED numai BINE SI SANATATE!
Georgescu Irina 52 de ani (05/12/2018)
Am avut dureri mari, uneori insuportabile in zona lombara. Pentru a putea sa ma ridic din pat trebuia sa ma sprijin pe coate. Am aflat despre clinica Vertebromed si m-am programat pentru consultatie si implicit sedinte de terapie. Dupa cateva sedinte am simtit ca nu ma mai doare spatele, ca ma ridic normal din pat fara dureri. Multumesc domnului doctor pentru sufletul depus in tot ceea ce face, multumesc echipei pentru tot ceea ce inseamna profesionalism. Recomand cu caldura Vertebromed.
Mara Ana 51 ani (09/11/2018)
Am venit cu dureri foarte mari la coloana si piciorul stang si datorita eficientei domnului doctor Donica si a intregii echipe am reusit a scapa de acestea in circa 3 saptamani. De aproape un an de cand a facut criza lombara am tot mers la clinici renumite dar fara a avea un rezultat bun, durerile doar se ameliorau. Multumesc foarte mult domnului doctor si intregii echipe. Recomand cu drag tuturorpersoanelor care au dureri de spate, picior, genunchi, etc.
Cu deosebita consideratie,
A. D. (13/04/2018)
In primul rand multumesc intregii echipe a Cabinetului Vertebromed, in frunte cu domnul dr Artur Donica, un mare profesionist.
Am ajuns la acest cabinet printr-o recomandare, la momentul respectiv fiind intr-o mare criza, cu dureri de coloana si mobilitate foarte scazuta . Am facut initial 5 sedinte consecutive, dupa care altele la 1, 2, respective 3 saptamani pentru mentinere. Dupa prima sedina s-au vazut rezultatele , durerea a scazut considerabil si am inceput sa imi recapat moblitatea. La sfarsiul celor 5 sedinte, eram 90-95% refacuta, iar acum dupa cele 3 sedinte de mentinere ma simt ca in urma cu 10-15 ani cand aveam o stare de sanatae perfecta.
Multumesc din suflet pentru tot.

C. Andreiu, 39 ani (11/04/2018)
Am ajuns la dl. dr. Artur Donica in plina criza, cu dureri groaznice si aproape ca nu ma mai puteam misca. Dupa doar doua sedinte de recuperare in cadrul cabinetului Vertebromed, m-am simtit mult mai bine si am continuat tratamentul, ajungand sa ma simt ca inainte, fara nicio durere.
Va multumesc din suflet pentru tot.
Enache E. (01/08/2017)
Am descoperit cabinetul VERTEBROMED mai intai pe net. Apoi, dupa un consult amanuntit si profesionist, am capatat incredere totala in Dl.Doctor Artur Donica. Am avut ocazia sa incep tratamentul chiar din prima zi. Am fost placut impresionata de la inceput de tot: atmosfera, curatenie, aparatura, punctualitate, echipa deosebit de amabila si profesionista. Singurul meu regret este ca nu am putut urma decat 7 zile de terapii atent alese de dl. doctor, in urma carora mi s-au atenuat durerile de coloana. Intentionez sa revin pentru terapie de intretinere. Multumiri din inima pentru serviciile oferite! Recomand cu caldura echipa VERTEBROMED celor care au nevoie de "reparatii" fara bisturiu......Gheorghe Camelia Alice, 59 ani
Gheorghe Camelia Alice (31/05/2017)
Tanarul doctor Artur Donica,impreuna cu o si mai tanara echipa sunt demni de toata lauda,de tot respectul si gratitudinea mea.Modul in care imbina mai multe tehnici noninvazive, m-a facut sa uit de durerile atroce cu care am venit la clinica Vertebromed in urma cu doua luni,in Ianuarie 2017.Veneam dupa cateva incercari in alte clinici, toate esuate.Diferenta cred ca o face profesionalismul desavarsit al doctorului Artur Donica. Modul de evaluare, interesul pentru istoricul bolii, toate amanuntele, studierea documentelor prezentate. In plus faptul ca echipa formata din tinerii Silvia, Nicoleta si Dragos, ce par o extensie a dl. doctor Artur Donica, prin pregatirea, blandetea, amabilitatea de care dau dovada sunt cu adevarat kinetoterapeuti exceptionali. Pe tot parcursul tratamentului am simtit preocupare a intregii echipe pentru a-mi fi bine. Rezultatele au aparut datorita acestei minunate echipe. Diagnosticul meu a fost: multiple hernii de disc in zona lombara.Elisabeta Cristea Bucuresti
Cristea Elisabeta (22/03/2017)

1 2 3 4 5 6 7 8

* rezultatele difera de la caz la caz

Video

Facebook