0737 234 555

 

 

TERAPIA CU LASER

Terapia cu LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) a fost pentru prima oara folosita in anul 1983 in Japonia.Acesta este un procedeu terapeutic de aplicare a radiatiei electromagnetice neionizante, coerente, cu lungimi de unda si puteri nominale variabile absorbite diferit de tesuturi.
Terapia cu laser de putere joasa este nedureroasa si fara efecte adverse. Calitatile fizice de baza ale unei raze LASER rezulta in efectele clinice specifice:
1. Analgezia - reducerea durerii acute, cronice
2. Reducerea inflamatiei locale si a edemelor
3. Accelerarea vindecarii plagilor
4. Stimularea sistemului imun
5. Cresterea sintezei proteice
6. Stimularea neovascularizatiei, mecanismelor de regenerare reparativa si a sintezei de ATP
7. Activarea sistemului endocrin
8. Efect de biostimulare
Laseracupunctura este o metoda medicala complementara, ce combina capacitatile terapiei cu laser de joasa frecventa cu cele ale acupuncturii, obtinand efecte benefice superioare fiecarei terapii in parte.
Efecte celulare: activarea enzimatica si a mediatorilor chimici, modificarea permeabilitatii celulare, modificari metabolice, activarea kinetica a replicarii ADN.
Efecte tisulare: imunostimulare, stimularea hematopoiezei, a mecanismelor de reparare si regenerare, a axului hipotalamo-hipofizo-cortico-suprarenal si activarea mecanismelor antiinflamatorii.


<< inapoi la articole

Video

Facebook